Lancering van nieuw boek in TMAP reeks: Quality for DevOps teams

Op 17 maart 2020 lanceert Sogeti hun nieuwe boek in de TMAP reeks genaamd Quality for DevOps teams. DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT delivery. Met behulp van CI/CD pipelines zijn teams in staat snel business waarde te leveren. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee; hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT delivery proces. Quality engineering moet een integrale rol spelen. Een nieuw boek en een vernieuwde TMAP body of knowledge op www.tmap.net ondersteunen cross functional teams in high performance IT delivery.

Het boek is geschreven door Rik Marselis, Berend van Veenendaal, Dennis Geurts en Wouter Ruigrok. Ze nodigen je uit voor de lancering van het nieuwe boek op dinsdag 17 maart 2020, vanaf 14:00 uur in het Media Plaza (Jaarbeurs), Utrecht. Reserveer nu jouw plaats.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.30 uur – Ontvangst bij Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht.
  • 14.00 uur – Opening. Sprekers: keynotespreker Sander Hoogendoorn. De schrijvers praten je bij over de belangrijke punten van het boek. Enkele vertegenwoordigers van onze klanten sluiten af met hun blik op de nieuwe IT delivery.
  • 16:00 uur – Borrel en je ontvangt een gratis exemplaar van het boek.