Marcel van Egmond is aangesteld als directeur bij Polteq Test Services BV in Amersfoort

Hij is per 1 januari gestart en gaat in zijn rol leiding geven aan het verder uitbouwen van het succes van de organisatie.

Van Egmond heeft in de afgelopen jaren verschillende management- en directierollen vervuld. Hij beschikt over een ruime ervaring in Software-as-a-Service, IT-projecten en IT-dienstverlening, welke hij heeft opgedaan bij o.a. Wolters Kluwer, iPROFS en Finalist.

Polteq, dat dit jaar haar 20-jarig jubileum viert, telt 170 medewerkers en opereert regionaal vanuit 7 locaties; Amersfoort, Groningen, Deventer, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Leuven (BE).

De in software testen gespecialiseerde organisatie houdt zich bezig met het uitvoeren van testopdrachten, het verbeteren van testprocessen en het oplossen van testvraagstukken voor bedrijven en organisaties. Hiernaast biedt Polteq een uitgebreid aanbod aan testopleidingen.

Van Egmond zegt onder de indruk te zijn van het klantenportfolio, de diensten en het vakmanschap.

“In een snel veranderende IT-wereld is het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in het kennisniveau van onze professionals. Het IT-landschap alsmede de test- en ontwikkelmethodieken zijn continu onderhevig aan verandering. Polteq volgt deze ontwikkelingen op de voet en investeert voortdurend in de ontwikkeling van kennis, diensten en oplossingen. Door dit te doen kunnen wij, nu en in de toekomst, onze klanten ondersteunen bij het ontwikkelen van kwalitatieve IT oplossingen.”