Nomineer nu testers voor de Testing Excellence Award

EuroSTAR’s European Testing Excellence Award wordt elk jaar tijdens EuroSTAR uitgereikt aan een persoon die significant heeft bijgedragen aan het vakgebied van het softwaretesten binnen Europa. De prijs wil aanzetten tot leiderschap, het bijdragen, implementeren en meer effectief maken van het testproces. Met de prijs wordt er speciale waardering uitgesproken aan diegene de testcommunity bij elkaar brengt en test professionals inspireert om in een gezamenlijke aanpak het vak van softwaretesten naar een hoger plan te tillen.

Dit jaar wordt de prijs voor de 21e keer uitgereikt tijdens de EuroSTAR Conference Award Night. Hij werd vorig jaar gewonnen door Zeger Van Hese, zie bovenstaande foto. De prijs is 5 keer gewonnen door een Nederlander. Martin Pol won de 1e award die ooit werd uitgereikt in 1998, Tim Koomen de 5e in 2003, Eric Van Veenendaal de 9e in 2007, Bob van de Burgt de 14e in 2012 en Derk-Jan de Grood de 16 in 2014.

Je kunt op de website van EuroSTAR een uitleg en stappenplan vinden hoe je iemand kunt Je kunt nomineren voor de Testing Excellence Award. Wil je zelf met eigen ogen zien wie er dit jaar de Testing Excellence Award wint. Kom dan naar EuroSTAR in Praag door je hier te registreren.