CAT is nu PAQ!

Tot 2019 kon je bij Improve de training Certified Agile Tester (CAT) volgen. Deze training is nu verbreed naar een nieuwe training: Practitioner in Agile Quality (PAQ).

Deze training is ontworpen om mensen met actuele Agile kennis in staat te stellen hun vaardigheden naar een hoger praktisch niveau te brengen en is er voor het hele team. Omdat iedereen een gelijke verantwoordelijkheid heeft voor de kwaliteit van het product. Deze cursus behandelt de belangrijkste competenties die vereist zijn om effectief en efficiënt te werken en tegelijkertijd kwaliteit te leveren en is gericht op praktische toepassing en samen leren door middel van discussies en oefeningen.

Improve heeft deze training als eerste in Nederland geïntroduceerd en de eerste training is inmiddels succesvol afgerond. Wil jij deze training ook volgen, schrijf je dan snel in voor de eerstvolgende training die start op 1 juli.