Extra kaarten beschikbaar voor TestBash Nederland

TestBash Nederland, dat dit jaar plaats vindt in Utrecht op 23 en 24 mei, is al twee weken uitverkocht. Daarom heeft de organisatie nu een grotere locatie geboekt voor het conferentie gedeelte van het evenement, waardoor er nu weer kaarten beschikbaar zijn.

De nieuwe locatie is de Jacobikerk. Net zoals de oorspronkelijke locatie is dat een kerk met dezelfde sfeer, aldus Huib Schoots van de organisatie van TestBash. Door de verplaatsing is het dichter bij het centraal station en zijn er twee parkeergarages in de buurt.

Er zijn extra kaarten beschikbaar voor de conferentie en enkele kaarten voor workshops. De workshops vinden overigens nog wel plaats in de oorspronkelijke locatie, de Zalen van Zeven. Wil je TestBash dus zelf bijwonen koop dan nu snel alsnog je tickets.

Koop je tickets via de Ministry of Testing website.