Vacature: Software Tester bij BigBrother B.V

Bedrijf: BigBrother B.V.
Titel: Software Tester
Contact: Annemarie Oosterhof
Telefoonnummer: 06-43196441
Uren: 40
Salaris: Een goed salaris

solliciteer-direct

=========================================

Functieomschrijving

Passie voor techniek en kwaliteit? Help ons dan om de kwaliteit van onze systemen op topniveau te houden!

Software Tester

Ede, 40 uur

WAT HOUDT DE FUNCTIE IN?

Klanten vertrouwen op onze systemen, als Tester speel jij een belangrijke rol in het leveren van beveiligingssystemen met een hoge kwaliteit. Door het grondig uitvoeren van testen haal jij de fouten eruit en zorg je ervoor dat alles werkt zoals het zou moeten. Jouw scherpe analyses op zowel de hardware als de software zorgen ervoor dat we de hoogste kwaliteit beveiligingssystemen aan onze klanten uitleveren. Je werkt in een team met specialisten waarbij eigen initiatief, teamwork en goede communicatieve vaardigheden van groot belang zijn. Professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit zijn hierbij vanzelfsprekend. Nu is het moment om in te stappen, we zijn onderweg naar een grootschalige lancering van een nieuwe productsuite. Een kleine greep uit je taken en verantwoordelijkheden:

  • Configureren van systemen en camera’s
  • Proces van duurtests doorlopen van begin tot eind (controleren van voedingen, imageschijven etc.)
  • Overzicht bewaken over verschillende duurtesten en het professioneel rapporteren van de uitkomsten van de tests
  • Trends op het gebied van camera’s en pc’s bijhouden en nieuwe camera features testen
  • Kwaliteit en stabiliteit van onze innovatieve producten garanderen.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

Je hebt een grote passie voor technologie en houdt de trends op het gebied van computers en camera’s nauwlettend in de gaten. Je beschikt over een goed technisch inzicht, bent analytisch sterk en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je hebt affiniteit met de combinatie van hard en software. Verder ben je geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en het toepassen daarvan. Je hebt een technische mbo-opleiding op zak en tussen de 0-2 jaar werkervaring. Daarnaast beheers je het liefst de basiskennis van programmeren (bijv. Python, C++ of Javascript).

WAT BIEDEN WIJ JE?

Een baan met veel ruimte en vrijheid. Je wordt onderdeel van een jong, dynamisch, en stabiel bedrijf dat hard groeit. Een internationale topspeler op het gebied van innovatieve en state of the art beveiliging/toegang/monitoring oplossingen. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verder bieden we uitgebreide opleiding en training waardoor je, je kunt ontplooien en de mogelijkheid tot doorgroeien.

WAAR GA JE WERKEN?

BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties. BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten.

Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met MyOrder: Mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Solliciteren kan via de ‘Solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.