Deze Nederlanders staan op het EuroSTAR 2019 podium in Praag

Afgelopen week is het programma van EuroSTAR 2019 bekend gemaakt. Maar welke Nederlanders staan er dit jaar op het podium in Praag. TestNieuws zet ze op een rij.

Op maandag geven Iris Pinkster-O’Riordain en Greet Burkels van Professional Testing een full day tutotrial met de titel Unboring Test Management.

Dinsdagochtend geven Erik Zeedijk en Xavier Viuda van Xebia Nederland een half day tutorial over Making UI Testing Fun Again with Cypress.Io.

Rik Marselis van Sogeti geeft ook op dinsdagochtend een half day tutorial over het onderwerp Working Well with PCT: a Test Design Technique ISTQB Doesn’t Teach You!

Dinsdagmiddag is het dan de beurt aan Bob Harmisch en Hatim Chahim van ProRail. Ze geven een track sessie met de titel Behind the Scenes of a Pleasant Train Journey: Testing Strategies to keep 3.3m Trains on Track, on Time.

René Tuinhout van RWD geeft woensdagochtend een workshop over Storytelling for Testers a Crash Course.

Woensdagmiddag staat dan vervolgens Sanne Visser op het podium. Zij won vorig jaar de RisingSTAR award. Ze presenteert een track over Reporting on: Beastly Blockchain Bugs.

Jantien van der Meer van Bartosz ICT geeft woensdagmiddag dan nog een presentatie met de titel All Good Intentions Fly Out of the Window.

Donderdagochtend staat de track Ignite Your Inner Innovator – Rebalancing for Testers van Chloë Burger op het programma. Chloë is van Professional Testing.

Derk-Jan de Grood van Valori sluit donderdagmiddag de rij van Nederlanders met zijn workshop Ferries and Cruises: Planning your Testing and Releases.

Uiteraard staan er van 11 tot en met 14 november ook sprekers op het programma van EuroSTAR 2019 die niet uit Nederland komen. Bekijk het hele programma hier en koop vervolgens hier je tickets.