Programma EuroSTAR 2019 bekend gemaakt

Het programma van EuroSTAR 2019 is bekend gemaakt. Volgens Programme Chair Isabel Evans was het een loodzware taak om het programma samen te stellen. De kwaliteit van de inzendingen was zo hoog dat er makkelijk 4 conferenties gevuld hadden kunnen worden. Het programma staat weer boordevol met meer dan 60 sprekers, 13 tutorials, 4 keynotes, 5 workshops, 34 track talksen diverse netwerk evenementen. Bekijk hier het hele programma.

Al 27 jaar brengt de EuroSTAR conferentie software testers bij elkaar om te leren, te netwerken en te groeien. De EuroSTAR conferentie gaat volgend jaar plaatsvinden in Praag van 11 tot en met 14 november in het Prague Congress Centre. Nog nooit werd EuroSTAR georganiseerd in Praag. Je kunt hier kaarten kopen voor de conferentie. Het thema van EuroSTAR is Working Well. Lees hier wat de gedachte is achter het thema.