Bekijk de beste presentaties van EuroSTAR 2018

Ben je niet naar EuroSTAR 2018 geweest en wil je toch de beste presentaties nog een keer bekijken, dan is dit je kans. EuroSTAR organiseert namelijk 2 webinars rondom de presentaties die door de bezoekers van EuroSTAR 2018 als beste zijn gewaardeerd.

Zo geeft Michael Bolton op 6 maart een webinar met de titel “Higher-Value Checking” waarin hij naast zijn presentatie ook alle door de kijkers gestelde vragen probeert te beantwoorden. Meer info over deze webinar en hoe te registreren vind je hier.

Vervolgens geeft Jani Haapala een webinar met de fraaie titel “Notes to Self… Journey from Rookie Tester to Senior Test Automation Expert”. Meer info over deze webinar en hoe te registreren vind je hier.

De EuroSTAR conferentie gaat in 2019 plaatsvinden in Praag van 11 tot en met 14 november in het Prague Congress Centre. Nog nooit werd EuroSTAR georganiseerd in Praag. Je kunt al kaarten kopen voor de conferentie van volgend jaar. Hoe eerder je de tickets aanschaft, hoe goedkoper ze zijn.