Zet jezelf tijdens de Kerstvakantie op het podium van EuroSTAR 2019

Wil je op het podium staan tijdens EuroSTAR 2019 en daar je verhaal houden voor een groot publiek. Gebruik dan de komende Kerstvakantie om je presentatie te maken en in te sturen. De call for speakers is geopend. 

Het thema van EuroSTAR is Working Well. Lees hier wat de gedachte is achter het thema en laat je presentatie daar op aansluiten. Je kunt ook gaan voor het geven van een kleine keynote, een zogenaamde Next Generation Keynote. Deze duren 15 minuten en geven de minder bekende namen een kans om een keer een keynote te geven.

Je kunt hier lezen hoe je een presentatie kunt insturen. Daarnaast worden in onderstaande video tips gegeven over hoe je het moet aanpakken en hoe je de meeste kans maakt om uitgekozen te worden.

De EuroSTAR conferentie gaat volgend jaar plaatsvinden in Praag van 11 tot en met 14 november in het Prague Congress Centre. Nog nooit werd EuroSTAR georganiseerd in Praag. Je kunt al kaarten kopen voor de conferentie van volgend jaar. Hoe eerder je de tickets aanschaft, hoe goedkoper ze zijn.

Heb je deze Kerstvakantie geen tijd, geen nood, je kunt je presentatie nog insturen tot 4 februari 2019.