Wat weten we over EuroSTAR 2019

Blootsvoets kwam de Programme Chair van 2019 het podium op. Het was niemand minder dan Isabel Evans. Ze heeft al vaak gepresenteerd tijdens EuroSTAR, won in 2017 de Testing Excellence Award en is nu dus de Programma Chair.

Ze maakte bekend dat de EuroSTAR conferentie volgend jaar gaat plaatsvinden in Praag van 11 tot en met 14 november in het Prague Congress Centre. Nog nooit werd EuroSTAR georganiseerd in Praag. Je kunt al kaarten kopen voor de conferentie van volgend jaar. Hoe eerder je de tickets aanschaft, hoe goedkoper ze zijn.

Het thema van EuroSTAR is Working Well. Lees hier wat de gedachte is achter het thema.  Verder gaf Isabel aan dat ze volgend jaar een aantal kleinere keynotes op het programma gaan zetten, zogenaamde Next Generation Keynotes. Deze duren 15 minuten en geven de minder bekende namen een kans om een keer een keynote te geven. Wil je dus een presentatie of keynote insturen dan kan dat, de Call for Speakers is begonnen.

Het Community Dinner heet volgend jaar “Het drijvende community dinner” want het zal plaatsvinden op een boot. Vanaf de boot heb je een prachtig uitzicht op de verlichte stad Praag terwijl je luistert naar de Grand Bohemia Jazz Band.

De EuroSTAR Gala Awards Night wordt gehouden in het prachtige Zofin Palace en tijdens deze avond worden tradiotioneel de Testing Excellence Award, de Rising STAR Award, de Best Tutorial Award en de Best Conference Paper Award uitgereikt.

De TestLab Party vindt plaats in het Municipal House en het daaronder gelegen traditioneel Tsjechische Plzenska restaurant en bierhal.

Kortom redenen genoeg om elkaar weer te zien in Praag volgend jaar. Tot dan.