Laatste kans om je EuroSTAR ticket te kopen

Maandag start in Den Haag de 26e editie van EuroSTAR, de grootste Europese softwaretest conferentie. Dit weekend is het je laatste kans om tickets te kopen als je er bij wilt zijn. Het evenement vindt plaats in Nederland, dus dat is een uitgelezen kans om te netwerken, connecties te leggen, je kennis te vergroten, nieuwe ideeën te leren kennen, bij te blijven in je vakgebied en weer helemaal super gemotiveerd aan het werk te gaan bij thuiskomst.

En wil je of kun je niet alle dagen gaan, dan kun je natuurlijk ook gewoon een ticket kopen voor bijvoorbeeld 1 dag of alleen voor de conferentie-dagen. Dat is voor de Nederlanders het grote voordeel dat EuroSTAR 2018 in Nederland plaats vindt. Je kunt langskomen wanneer je wilt en wanneer het uitkomt. Maar dan moet je natuurlijk wel nog even snel een ticket kopen.

Mis het niet en registreer je nog dit weekend via de website van EuroSTAR.