TestBash komt weer terug naar Nederland!

De afgelopen twee jaar hebben per editie meer dan 200 mensen de sfeervolle conferentie bezocht! In een leuke en gezellige sfeer is er door de aanwezigen veel genetwerkt en kennis overgedragen. Vorige jaar betraden toonaangevende namen als Angie Jones, Fiona Charles, Maaret Pyhäjärvi, Alex Schladebeck en David Evans het podium. Ook kregen nieuwe sprekers een kans om hun kennis en expertise met het publiek te delen. Naast workshops en presentaties werden de aanwezigen getrakteerd op Lean coffee en werd de dag afgesloten met de 99 second talks, waarbij iedere aanwezige de kans krijgt om zijn boodschap in 99 seconden over te brengen. Een leerzaam, sfeervol en succesvol evenement! En precies daarom organiseert het Ministry of Testing opnieuw een TestBash in Utrecht!

Het Ministry of Testing organiseert al sinds 2012 succesvolle test evenementen in Brighton en daar komen steeds meer locaties bij: Manchester, Londen, San Francisco, Sydney, München, Dublin en Utrecht! Ministry of Testing heeft een zeer actieve community die testers helpt om te leren. Het motto is dan ook “het co-creëren van slimmere Testers”.

De 3e Nederlandse editie van TestBash – op donderdag 23 en vrijdag 24 mei 2019 in Utrecht – is enkele weken geleden gelanceerd en de organisatie is nu op zoek naar sprekers en sponsoren. TestBash is een tweedaags evenement met op donderdag workshops en op vrijdag een single-track conferentie. In de aanloop naar de tweedaagse conferentie organiseert het Ministry of Testing een aantrekkelijke workshop. Vorig jaar gaf Angie Jones een inspirerende workshop over BDD en test automatisering.

Call for papers
TestBash werkt met een doorlopende “call for papers” voor alle evenementen. Voor TestBash Nederland is de deadline zondag 14 oktober. Daarna worden alle inzendingen bekeken en stelt een internationale commissie het programma samen. Begin november wordt het programma gepubliceerd.