ALTEN opent nieuwe vestiging in Amstelveen

Op 1 mei 2018 opent ALTEN Nederland haar deuren van een nieuwe vestiging aan de Prof. W.H. Keesomlaan 1 in Amstelveen. Om de sterke groei en ambities van ALTEN volop ruimte te bieden, is een geschikte locatie gevonden in de buurt van Amsterdam waar consultants in een inspirerende omgeving kunnen werken aan innovatieve projecten.

Vanuit vier kantoren in Nederland voert ALTEN projecten en beheerwerkzaamheden uit voor klanten binnen de business lines Technology en IT. ALTEN ziet een sterke toename in het aantal projecten dat in-house, in het ALTEN Delivery Center (ADC), wordt uitgevoerd. Deze nieuwe vestiging biedt daaraan voldoende ruimte en vormt tevens een centrale ontmoetingsplaats voor alle activiteiten van ALTEN, haar klanten én consultants.

Wouter de Groot, manager bij ALTEN en verantwoordelijk voor de locatie Amstelveen, zegt hierover: “ALTEN heeft op dit moment al een aantal aansprekende klanten en enthousiaste medewerkers in de regio Amsterdam. Met het betrekken van ons nieuwe kantoor in Amstelveen zijn we in staat om nog meer klanten in deze regio te bedienen. Tegelijkertijd zal dit nieuwe kantoor het mogelijk maken dat nog meer Technische en IT specialisten een werkplek dichter bij huis krijgen. ALTEN wil het verschil maken door regionale aanwezigheid en kleinschaligheid. Daarmee combineert ALTEN optimale aandacht voor klanten en collega’s met de mogelijkheden van een groot bedrijf.”

ALTEN kiest ervoor kantoren te openen waar (potentiële) klanten en medewerkers gevestigd zijn. Deze lokale aanpak heeft erin geresulteerd dat ALTEN Nederland in ruim 10 jaar tijd, in een competitieve markt, gegroeid is naar een dienstverlener met bijna 600 medewerkers.

ALTEN is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. Vanuit haar kantoren in Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Amstelveen en Apeldoorn werkt ALTEN in geheel Nederland aan projecten op het gebied van Technische Software Engineering, Mechatronica, Software Testen, Business Intelligence en Digital Enterprise. In Nederland zijn bijna 600 hoogopgeleide consultants werkzaam. ALTEN maakt onderdeel uit van de ALTEN Group, opgericht in 1988 en actief in 20 landen.