Valori lanceert Chapter Mobile App Automation

Voor het geautomatiseerd testen van hun mobile apps kunnen opdrachtgevers nu ook bij Valori terecht: Valori Full-Stack Testing heeft op 1 april jl. het Chapter Mobile App Automation gelanceerd. De dienstverlening van Valori Full-Stack Testing is hiermee nóg completer.

In een wereld waarin de bouw van app-initiatieven steeds sneller toeneemt, is een grote expansie van business-apps onvermijdelijk. Omdat vrijwel alle grote organisaties al jaren een ‘BYO device’-beleid hebben, gaat de uitrol van al deze apps tegen dezelfde kwaliteitsuitdagingen aanlopen als de uitrol van consumerapps. Daarnaast geldt dat mobile apps dezelfde problematiek tegenkomen als andere IT-ontwikkelingen, denk aan uitdagingen op het gebied van usability, performance of security. Valori Full-Stack Testing speelt in op deze ontwikkelingen met een nieuw Chapter: Mobile App Automation.

Aantrekkelijke optie
Met dit nieuwe Chapter wil Valori Full-Stack Testing opdrachtgevers ondersteunen bij het geautomatiseerd testen van mobile apps. Daar blijkt behoefte aan te bestaan: de time-tomarket
voor apps wordt steeds korter én de wijzigingsfrequentie van apps is bovendien hoog. Geautomatiseerd testen is een aantrekkelijke optie voor het verkorten van de doorlooptijd van de ontwikkeling én voor snellere oplevering van een mobile app met de juiste kwaliteit.

Kracht van nieuwe Valori Chapter
Om opdrachtgevers snel en adequaat van dienst te kunnen zijn, beschikt het team van het nieuwe Valori Chapter Mobile App Automation natuurlijk over de vereiste specifieke kennis omtrent de talloze typen devices met bijbehorende architectuur, de specifieke gebruikersgroepen en – als gevolg van deze variabelen – de ongekende diversiteit aan mogelijke testsituaties. Deze kennis wordt gecombineerd met de overige expertise binnen Valori Full-Stack Testing enerzijds en de andere Valori-tribes anderzijds.

Daarnaast wordt wereldwijd nadrukkelijk samenwerking gezocht met toonaangevende leveranciers van tools betreffende Mobile App Automation. Als de situatie bij een opdrachtgever daarom vraagt, zorgt het Chapter in samenwerking met Valori vanzelfsprekend voor op maat gebouwde oplossingen.

Pole position
De ambities van dit nieuwe Valori Chapter Mobile App Automation liggen hoog: het bereiken van ‘pole position’. Het team is inmiddels volop aan de slag om deze doelstelling te bereiken.
Gedreven collega’s mét kennis van zaken die hieraan willen bijdragen, zijn van harte welkom.