Eerste twee EuroSTAR keynotes bekend gemaakt

EuroSTAR heeft vandaag de eerste twee keynotes bekend gemaakt van de conferentie die gaat plaatsvinden van 12 tot en met 18 november 2018 in Den Haag. De eerste naam is Alan Richardson en het onderwerp van zijn keynote is Exploring testing first principles. In deze keynote schetst hij een situatie waarin we helemaal niks weten van software testen. Vervolgens gaat hij tijdens zijn presentatie aan de hand van het stellen van vragen en onderzoek proberen vast te stellen hoe we software applicaties het beste zouden moeten en/of kunnen testen.

De tweede naam is Robert Sabourin die gaat vertellen over Testing in the dark. Hierin gaat Robert aan ons uitleggen wat voor enorme kracht er zit in het testen van een stuk software zonder dat je daar iets van af weet.

Wil je deze keynote sprekers in het echt zien en horen? Registreer je dan nu voor EuroSTAR.