Vacature: Tester (Nederlandstalig)

Bedrijf: InTraffic
Titel: Tester (Nederlandstalig)
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Melanie Vink
Telefoonnummer: 088 345 5000
Aantal uur: 32 – 40
Salaris: Marktconform salaris met een vaste 13e maand

solliciteer-direct

=========================================

Werken aan innovatieve oplossingen die onmisbaar zijn voor iedereen en dus ook voor jou als reiziger? Als Tester bij InTraffic kan jij een waardevolle bijdrage leveren!

 • Hoe? Door risico-analyses en fysieke testgevallen uit te voeren.
 • Waarom? Om vervoersprocessen te kunnen innoveren, toekomstbestendige software te creëren en onze systemen naadloos in bestaande informatieketens van onze klanten te integreren.
 • Waar? Bij InTraffic in Nieuwegein, dé IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer.
 • Met wie? Met een scrumteam van tussen de 3 en 9 professionals.

Meester in mobiliteit

Wij zijn dé IT-specialist op het gebied van verkeer en vervoer. Meester in mobiliteit. En daar zijn we trots op.

Onze verkeersleidingsystemen zorgen ervoor dat duizenden reizigers elke minuut van de dag doorstromen naar hun bestemming. Dit doen we door bijvoorbeeld duizenden seinen op het spoor aan te sturen en te zorgen dat dit veilig en vlekkeloos gebeurt. We voorspellen met inframonitoringssoftware wanneer preventief onderhoud nodig is en houden reizigers op de hoogte met real-time informatie.

Jouw rol als Tester

De focus ligt op het testen van nieuwe verkeer- en vervoersystemen. Denk hierbij aan reisinformatie- en verkeersmanagementsystemen voor in het openbaar vervoer.

Jij weet als Tester een waardevolle bijdrage te leveren in het gestructureerd en methodisch testen van onze applicaties. Omdat we vaak werken aan bedrijfs-kritische toepassingen hanteren wij een gestructureerd testproces op basis van de Tmap® methode, waarbij Risk based testing een belangrijke rol speelt. Wij gebruiken voor alle projecten een Agile methode. De teams variëren van 3 tot 9 professionals.

Jouw taken

Samen met de ontwikkelaars en de architect ga je in korte sprints het gewenste systeem voor de klant ontwikkelen en opleveren. In dit team ben je verantwoordelijk voor:

 • het ontwikkelen van logische en fysieke testgevallen;
 • het uitvoeren van de testgevallen;
 • het rapporteren over de resultaten.

Wat breng je mee?

Als persoon ben je nieuwsgierig, heb je affiniteit met onze branche en ben je communicatief vaardig. Daarnaast herken je je in de volgende criteria:

 • Afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring alsook met geautomatiseerde testsystemen;
 • Tmap Next of ISTQB gecertificeerd;
 • Als persoon ben je te onder andere te beschrijven als zelfstandig, proactief en ondernemend;
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Note: full proficiency in Dutch is mandatory

Wij stimuleren jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling

Wij stimuleren onze mensen om zichzelf door te ontwikkelen, en zijn er voldoende mogelijkheden om intern door te groeien. Ter ondersteuning bij je ontwikkeling bieden we je een boeken- en opleidingsbudget aan en je hebt de beschikking over een coach. Je kunt deelnemen aan één van onze vakgroepen en je kunt je kennis verbreden door het bezoeken van vakgerelateerde evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis lid worden van TestNet.

Wij vragen veel en daar staat ook veel tegenover. InTraffic biedt:

Binnen een groeiend bedrijf met inspirerende opdrachten en een hele prettige werksfeer bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een jaarcontract, maar altijd met de intentie tot een vast dienstverband;
 • Marktconform salaris met een vaste 13e maand;
 • 30 vakantiedagen;
 • Een persoonlijk ontwikkel- en boekenbudget;
 • Mogelijkheid tot flexwerken;
 • Flexibel mobiliteitsbudget op maat.

De meeste projecten voeren wij uit binnen onze eigen kantoren in Nieuwegein. We voeren ook projecten uit waarbij het team op klantlocatie werkt. Tenslotte zetten we professionals in op strategische plekken bij onze opdrachtgevers.

Werken @ InTraffic : Passie en plezier

Met 170 medewerkers werken wij dagelijks met plezier aan innovatieve technologische oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij gaan gretig complexe uitdagingen aan, het liefst projecten die anderen als toekomstmuziek bestempelen. We adviseren hoe klanten vervoersprocessen kunnen innoveren, creëren toekomstbestendige software en integreren onze systemen naadloos in hun bestaande informatieketens. We testen, testen en testen opnieuw, en onderhouden onze systemen zelf zodat alles perfect werkt en blijft werken.

Onze medewerkers kiezen voor onze organisatie vanwege de complexiteit en diepgaande techniek waar wij aan werken, relevante maatschappelijke thema’s en de lange doorlooptijd van onze projecten.

Het is belangrijk om elke dag met plezier naar je werk te gaan. We bieden een leuke en ergonomisch verantwoorde werkomgeving en uiteraard maak je gebruik van de juiste hulpmiddelen die nodig zijn om je functie goed uit te kunnen voeren. We hebben diverse flexmogelijkheden en een loungehoek om te genieten van een verse kop koffie of het nuttigen van je lunch. Er is voldoende plek om met je collega’s te sparren over het vakgebied of je ervaringen te delen over een nieuwe game die je hebt ontdekt bijvoorbeeld. Voor de sportievelingen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze wekelijkse hardloopclinic of je aan te sluiten bij onze wielrennersclub. Ook organiseren wij geregeld een borrel, bbq en pakken wij jaarlijks uit tijdens ons personeelsfeest.

Ben jij onze nieuwe Tester?

We hebben nog veel meer te vertellen. Wil je erachter komen of deze rol en onze organisatie bij jou past? Solliciteer dan door op de ‘Solliciteer’ button te klikken.

Heb je vragen, bel dan gerust met Melanie Vink, corporate recruiter, op 088 345 5000.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Nieuwegein, Fulltime, Test analist, Technisch tester.