Polteq gastspreker bij Enrise

Sinds hun start in 2000 worden bij Enrise bedrijfsprocessen van klanten geautomatiseerd tot onder andere webapplicaties, sites en api’s. Maar hoe zit het met hun eigen proces? Software-ontwikkeling is een ambacht en blijft mensenwerk, maar je kunt er veel in automatiseren. Dat Enrise daar heel ver in gaat, hebben ze laten zien tijdens de vierde editie van CodeCuisine®Live, het kennisevenement waar tech en business elkaar ontmoeten.

Goede software-ontwikkeling kan niet zonder een degelijk testproces. Enrise werkt daarom samen met softwaretesters van Polteq en vroegen hen als gastspreker meer te vertellen over hoe je een goed geautomatiseerd testproces opzet. Wim ten Tusscher gaf de presentatie: “Testautomatisering van Flop naar Top”.

Daarnaast vertelden de experts van Enrise hoe je je een ontwikkel-test-acceptatie-productie-proces supersnel en flexibel kunt maken, zodat je op feature-niveau vele malen sneller live kan met vernieuwingen aan je online product.

Lees hier het hele bericht.