Forse uitbreiding management bij ICT-adviseur Identify

“We willen doorgroeien door meer toegevoegde waarde en een breed pakket testspecialismen te bieden”

ICT-adviesbedrijf Identify wil zich de komende periode nog meer profileren als professioneel partner op het gebied van kwaliteitszorg, testen, strategisch testmanagement, ketenregie, business procesoptimalisatie en testautomatisering. Om invulling aan die doelstelling te geven, is de directie van het bedrijf onlangs uitgebreid met drie ervaren consultants/managers.

Inspelen op marktkansen
“De vraag naar de dienstverlening van Identify zal de komende jaren verder toenemen”, vertelt Chester Jansen, managing partner bij Identify. “Door het tempo waarin ICT-technologie zich ontwikkelt, moeten organisaties steeds sneller en wendbaarder kunnen inspelen op nieuwe marktkansen en -mogelijkheden. Daarbij hebben ze cloud- en softwaretoepassingen nodig die betrouwbaar, solide en schaalbaar zijn, om financiële en operationele risico’s te voorkomen.” Om hierin te voorzien investeert Identify fors in het ontwikkelen en aanbieden van kwaliteitszorg, testen, strategisch testmanagement, ketenregie, business procesoptimalisatie en testautomatisering. Jansen: “De komende tijd willen we doorgroeien door op al deze vlakken nog meer toegevoegde waarde te leveren, zowel aan onze huidige als onze toekomstige klanten”.

Versterking in de top
Jansen beseft dat de doorontwikkeling van Identify alleen mogelijk is door kwalitatieve en kwantitatieve versterking in de top van het bedrijf. Vanuit die gedachte zijn drie ervaren consultants/managers aangetrokken. Jos van Rooyen is eerder dit jaar gestart als directeur bij Identify en onlangs zijn ook Bart Watertor en Michael Tan toegetreden. Jos van Rooyen was eerder test competence lead bij LogicaCMG en Bartosz. Bart Watertor heeft de afgelopen 15 jaar als zelfstandige op strategisch kwaliteits- en testmanagementniveau gewerkt, en Michael Tan was eerder directeur bij Nazza, ontwikkelaar van cloudgebaseerde fleetmanagement-systemen. Daarvoor vervulde hij commerciële managementfuncties bij onder andere Ordina en Compuware.

Vertrouwen in de toekomst
“Het directieteam bestaat hiermee uit vier ervaren senior consultants die een volledige focus hebben op het realiseren van de genoemde groeidoelstellingen”, aldus Jansen. “Identify heeft nu meer commerciële slagkracht, een breder persoonlijk netwerk en uitdieping van inhoudelijke expertise. Door de optimalisatie van het algehele kwaliteitsniveau van het bedrijf die dit met zich meebrengt, heb ik alle vertrouwen in de toekomst”.