Stap voor stap naar regie van kwaliteit

Veel van de klanten van Jurgen van Amerongen willen inzicht krijgen in zichtbare en onzichtbare problemen binnen hun complexe processen of bedrijfsoverstijgende ketens. Maar belemmeringen binnen de hele keten signaleren is een behoorlijke klus. En toch, een klus die gedaan moet worden schrijft hij in zijn blog. Want alleen door belemmeringen inzichtelijk te maken en aan te pakken wordt het proces weer beheersbaar. Omdat je dankzij het juiste inzicht inefficiënte processen kunt wijzigen, te veel besturingslagen kunt opheffen en procesfragmentatie kunt wegnemen. Quality Framed is ontstaan vanuit de vraag waar veel van Jurgen’s klanten mee te maken hebben: hoe krijgt hij weer grip op het proces? Een algemeen bekend probleem waarbij ieder proces anders is. Quality Framed is daarom een generieke aanpak voor een maatwerk oplossing.

Lees hier het hele blog van Jurgen.