Hoe lever je snel en dagelijks kwalitatieve software op

Veel organisaties kunnen nog steeds niet profiteren van het feit dat nieuwe features op elk gewenst moment live gezet kan worden wanneer je dat wilt. Een reden hiervoor is de kostbare tijd die nodig is om te bepalen of de nieuwe features de juiste features zijn. Vaak zie je in de praktijk dat deze manier van feedback te laat plaatsvindt of geheel ontbreekt. Wanneer organisaties hun software development drastisch willen versnellen, is het essentieel om de juiste features te ontwikkelingen. Een goed feedbackmechanisme is de enige manier om dit te waarborgen. De juiste combinatie van feedback en versnelling kan organisaties wereldwijd helpen om kwalitatief goede software te leveren wanneer zij dat willen.

Laat je inspireren door deze whitepaper: Towards Daily Software Delivery.