TestBash komt naar Nederland

TestBash is een vriendelijke, professionele en veilige conferentie. De geweldige gemeenschap en de focus op het leveren van echte waarde voor alle deelnemers maakt deze conferentie speciaal. En natuurlijk, de inhoud is ook fantastisch! TestBash begon in Cambridge in 2012 en verhuisde het jaar daarna naar Brighton. Rosie Sherry is “de BossBoss” achter het Ministry of Testing. TestBash is uitgegroeid tot een groot succes in het Verenigd Koninkrijk en verhuisde naar de Verenigde Staten: New York en Philadelphia kregen TestBash en beiden waren bijzonder succesvol. Veel mensen genoten daar van TestBash. En dat is precies de reden waarom TestBash naar Nederland komt!

Op 26-27 januari komt de TestBash gemeenschap naar Utrecht. In de vriendelijke en gezellige 19e-eeuwse historische locatie aan de Boothstraat 7. Op donderdag zijn er workshops, op vrijdag zal de conferentie plaatsvinden. De line-up van internationale sprekers is indrukwekkend: Alan Richardson, Tony Bruce, Tom Roden, Jean-Paul Varwijk, Cirilo Wortel, Ash Winter, Daniel Knott, Jeanine Mechelinck, Maaike Brinkhof, Gitte Klitgaard en Pete Marshall om er een paar te noemen. De diversiteit in onderwerpen en mensen maakt dit een waardevolle conferentie die iedere tester mee moet maken! Profiteer nu nog snel van een de Early Bird prijzen, die lopen nog maar tot 30 november.

De workshops zijn hands-on en hebben veel interessante onderwerpen: exploratory testen, testautomatisering, mobiel testen, specificatie by example (ATDD), het testen van robots en een soft skill workshop over moed en kwetsbaarheid. De conferentie brengt ervaringsverhalen van leiders in de agile en test gemeenschap met een grote verscheidenheid aan interessante onderwerpen: testautomatisering, agile, DevOps, Continuous Delivery, embedded testen, exploratory testen, testbaarheid, security, moed en leiderschap.

Workshops:

 • Automation-minded tester – Pieter Withaar & Manon Penning
 • Is Mobile Testing Really Different? – Daniel Knott
 • Specification by Example in practice – Cirilo Wortel and Maaike Brinkhof
 • Announce Exploratory Testing – Sharath Byregowda & Tony Bruce
 • Getting started with REST API automated checks – Andrei Contan and Carmen Sighiartau
 • Testing a robot – Erik Zeedijk, Jochum Börger, Xavier Viuda & Fin Kingma
 • An Appendix to Visual Testing – Han Toan Lim
 • Exploring your courage – Gitte Klitgaard
 • How to become a test explorer – Jean-Paul Varwijk

Presentaties:

 • How to misuse ‘Automation’ for testing, fun and productivity – Alan Richardson
 • Having the courage to be yourself – Gitte Klitgaard
 • Do testers dream of electric sheep – Sharath Byregowda & Tom Roden
 • Is it really all about test automation? Moving to multiple deployments per day – Pete Marshall
 • Have you ever been embedded? – Diana Flores & Simon Berner
 • My life as an Agile Test Coach – Rutger van Faassen
 • The Forgotten ‘Ility’ – Ash Winter
 • Just enough Security – Mary Gilmartin
 • Adaptive or authentic leadership? – Jeanine Mechelinck
 • Reaching symbiosis of exploratory and automated testing – Mirjana Kolarov

Meer informatie vind je hier.
Registreer hier.
Early bird loop tot 30 november!

testbash_netherlands_logo