Verslag van de Test Automation Day 2016

CKC Semniars kijkt terug op een zeer succesvolle 6e editie van de Test Automation Day en bedankt ook via deze weg alle sprekers, bezoekers, standhouders en media partners voor hun bijdrage aan de conferentie. De dag bestond weer uit het vergaren van een hoop kennis, inspiratie en momenten om te netwerken met vakgenoten.

Wil je meer weten over de 6e editie? Gebruik dan onderstaande links.

Video
Foto’s
Presentaties en programma (alleen toegankelijk voor bezoekers van het event)

De Test Automation Day is de plek om test proffesiionlas en leidinggevenden van grote IT organisaties te ontmoeten. Het evenement bestaat uit een inspirerende dag met presentaties en workshops gegeven door internationale sprekers rondom het onderwerp Test Automation innovatie.