Vacature: (Agile) Tester – BDO

Titel: (Agile) Tester
Bedrijf: BDO
Standplaats: Eindhoven
Contactpersoon: Maarten Rouschop
Telefoonnummer: 06 – 31979028
Uren: 40
Salaris: Een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket

solliciteer-direct

=========================================

Samen met jouw Srum team waarborg je dat de test vlekkeloos verlopen. Daarbij benut je een modern arsenaal van tools en technieken om situationeel te bepalen welke test strategie het beste aansluit om de kwaliteit van het systeem te bepalen. Denk hierbij zowel aan scripted als non-scripted testing technieken.

(Agile) Tester
Fulltime (36-40 uur), Eindhoven

Jouw uitdaging als (Agile) Tester
Uiteraard werk je niet op een onbewoond test eiland, maar stel je jezelf gedurende de sprint op als proactief teamlid en lever je een inhoudelijke bijdrage aan het development proces. Een impactvolle rol, want je werkt aan functionaliteiten die een groot verschil maken voor BDO. Denk aan front- end innovaties op een webplatform, maar ook aan personalisatie en social media integratie, of back- end innovaties zoals het verbeteren van financiële processen. BDO IT vindt het belangrijk om repetitieve werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren. In dat kader lever je bovendien een belangrijke bijdrage aan het automatiseren van de testen. Je werkzaamheden hebben dus een heel laag been there, done that gehalte, want innovatie van de testfunctie zelf staat hoog op je agenda. In deze impactvolle rol lever je als Tester een belangrijke bijdrage aan het automatiseren van de testen. Je werkzaamheden hebben dus een heel laag been there, done that gehalte, want innovatie van de testfunctie zelf staat hoog op je agenda. Met jouw kennis weet jij gebruik te maken van de nieuwste testmethodieken om zo snel en efficiënt mogelijk applicaties te testen.

Een greep uit jouw werkzaamheden

  • Opstellen van een slimme teststrategie per sprint/release;
  • Opstellen van testware voor uitvoering van de tests;
  • Uitvoeren van de tests, in samenwerking met je Scrum teamleden;
  • Nadenken over manieren om testen te automatiseren; wat werkt en wat niet?;
  • Deployen en verankeren van geautomatiseerde testprincipes.

Jouw werkomgeving
Als Agile Tester kom jij bij BDO IT in een enthousiaste club jonge IT professionals en beleef je vakmanschap in hart en nieren. Onze zelfsturende teams werken op een agile wijze met de nieuwste technologieën om onze 65.000 medewerkers over de hele wereld te voorzien van kwalitatief hoogstaande IT diensten. Hiervoor volgen we de Microsoft producten op de voet en zijn we regelmatig met hun productgroepen in discussie om te zien hoe de ontwikkelingen op dat gebied ons gaan helpen om onze doelstellingen te verwezenlijken.

Ons aanbod
Om je on-the-edge te houden, geven we je een inspirerende, moderne en goed gefaciliteerde werkplek. We motiveren je om jezelf verder te ontwikkelen met behulp van opleidingen en het bezoeken van conferenties. Vanuit Microsoft behoren we tot de top 200 klanten wereldwijd, met als gevolg dat we een intensieve samenwerking hebben en eenvoudig contact kunnen leggen naar de verschillende productgroepen. Binnen BDO is er verder veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Naast een inwerkprogramma on-the-job biedt de BDO Academie een breed scala aan trainingen en praktijkervaringen. Uiteraard bieden we je als Agile Tester een goed salaris en uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket waaronder; 32 vakantiedagen, goede pensioenregeling, korting op het afsluiten van bijvoorbeeld een auto-, reis-, woon- en/of ziektekostenverzekering etc.

Jouw profiel
Je hebt een relevante HBO/WO achtergrond, je hebt een positief kritische mentaliteit en werkt graag mee aan het continu verbeteren van onze eigen interne organisatie. Daarnaast ben je een teamplayer en vind je de kwaliteit van het product belangrijk. je hebt ervaring op het gebied van testautomatisering in een agile omgeving. Verder heb je kennis van onder andere de volgende technologieën:

  • Tmap en/of ISEB/ISTQB expertise of vergelijkbare testkennis
  • TDD;
  • Kennis en ervaring op het gebied van testautomatisering;
  • TFS;

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Over BDO
In onze dienstverlening draait het om mensen. Alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen bieden op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. De ruim 2100 BDO’ers dragen allemaal bij aan het realiseren van onze strategische doelstelling: het bieden van de allerbeste service én het leveren van de beste kwaliteit. Dit doen wij vanuit de vier kernwaarden: Persoonlijk, Passie, Professioneel en Pragmatisch.

Interesse?
Spreekt de vacature van (Agile) Tester je aan? Solliciteer dan direct online via de ‘Solliciteer’ button. Voor nadere informatie kun je terecht bij Maarten Rouschop, IT Recruiter bij Sterksen, tel.: 06 – 319 79 028. Sterksen verzorgt de werving van IT professionals binnen BDO.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, fulltime, Eindhoven, tester, Agile tester