Programma Test Automation Day bekend

Het programma van de Test Automation Day 2016 staat al weer een tijdje online. Alleen hadden we daar hier op TestNieuws nog geen melding van gemaakt. De 2016 editie van de Test Automation Day staat in het teken van “Next Practices – Aligning people, process & tools for future best practices” en vindt plaats op 23 juni in het WTC te Rotterdam. De dagvoorzitter is LINDA HAYES Linda Hayes en het programma begint met twee keynotes achter elkaar. Bekijk het gehele programma hier.

Daarnaast hierbij ook nogmaals de boodschap dat TestNieuws als zijnde mediapartner van de Test Automation Day 50 euro korting mag aanbieden op de toegangsprijs van dit eendaagse evenement. De 2016 editie van de Test Automation Day staat in het teken van “Next Practices – Aligning people, process & tools for future best practices”.

Ga naar de registratie-pagina en voer daar de discountcode “TAD16-TW50″ in om je 50 euro korting te krijgen.