Vacature: Agile Tester – Triodos Bank

Titel: Agile Tester
Bedrijf: Triodos Bank
Standplaats: Zeist
Contactpersoon: Marijn Immink
Telefoonnummer: 030 6947875
Uren: 32-40
Salaris: Marktconform salaris

solliciteer-direct

=========================================

Banking to make a positive impact

Agile Testers gezocht
(32-40 uur per week, Zeist)

Triodos Bank is een 100% duurzame bank, die zich ten doel heeft gesteld bij te dragen aan een samenleving waarin levenskwaliteit wordt bevorderd. ICT Software Solutions is onderdeel van het hoofdkantoor van Triodos bank in Zeist en ontwikkelt software- applicaties voor onze bedrijfskritische systemen, waaronder ons kernbanksysteem, internet bankieren en onze mobiele app. We gebruiken SCRUM als ontwikkelmethodiek; multidisciplinaire teams van softwareontwikkelaars, informatieanalisten en testers bouwen samen iteratief software.

Vanwege uitbreiding van onze teams, zijn we op zoek naar Agile Testers (32 – 40 uur).

Wat ga je doen
Als Agile Tester draai je volledig mee in een van onze scrum teams. Samen werk je in sprints aan de user stories die de product owner de hoogste prioriteit heeft gegeven. Jij bepaalt de testaanpak en zorgt ervoor dat de testgevallen worden opgesteld en uitgevoerd. Je toetst de requirements en specificaties direct bij de product owner. Je weet zelfstandig de impact van de testwerkzaamheden in te schatten en neemt dit mee tijdens de backlog refinement sessies. Je denkt mee over de softwarematige oplossingen voor de nieuwe functionaliteiten en helpt mee de functionele documentatie op te stellen en up-to-date te houden. Voor de geautomatiseerde testen stel jij in samenwerking met de testautomatiseerders/ ontwikkelaars test scripts op. Ook verzorg jij de demo’s voor de business. Bij de voorbereiding en uitvoering van acceptatietesten bied jij de business jouw ondersteuning. Verbeteringen (op testgebied) binnen je team kun je initiëren en doorvoeren, waarmee je directe invloed hebt op de teamprestaties. Als tester ben je aangesloten bij ons testgilde, waar je actief kennis deelt en meewerkt aan het opzetten en uitvoeren van verbeteringen van de testprocessen en teststrategieën. Verder ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om nog beter te worden in je vak, ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op testgebied en weet je deze efficiënt toe te passen in je dagelijkse werk. Uiteindelijk ben jij het testgeweten binnen jouw scrum team.

Profiel

 • Aantoonbare affiniteit met de doelstelling van Triodos Bank
 • Een afgeronde HBO, bij voorkeur in een ICT- richting
 • TMap en/of ISTQB gecertificeerd
 • Ervaring met Agile testing en SCRUM
 • Minimaal 3 jaar ervaring als tester binnen een organisatie die eigen software bouwt
 • Ervaring met het testen van bedrijfkritische financiële systemen en internetapplicaties
 • Programmeerachtergrond of aantoonbare affiniteit daarmee
 • Ervaring met test tools UFT en Selenium of vergelijkbare test automatisering tools
 • Ervaring met SQL
 • Ervaring met Java is een pré
 • Goed kunnen samenwerken, zelfstandig werken, initiatieven nemen en je kunnen aanpassen naar de prioriteiten van het team, zijn belangrijke vaardigheden binnen het scrum team
 • Communicatief sterk, in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
 • Oog voor (en plezier in!) kwaliteit leveren, verbeteringen en innovatie doorvoeren.

Voor deze positie dien je woonachtig te zijn in een Europees land en in het bezit te zijn van een geldige werk- en verblijfsvergunning.

Standplaats
Zeist.

Triodos Bank
Triodos Bank is ruim 35 jaar actief in duurzaam bankieren en investeert in bedrijven met een meerwaarde op het gebied van maatschappij, cultuur en milieu. Triodos Bank heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en een agentschap in Frankrijk. De autonome vestigingen in diverse Europese landen worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Nederland, waartoe ook de ICT Software Solutions afdeling behoort. Momenteel werken we met ruim 1.100 medewerkers bij Triodos bank en 50 bij ICT Software Solutions.

Aanbod
Werken bij Triodos Bank biedt je de mogelijkheid om een actieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving. Binnen de bank is veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers.
Er heerst een informele en transparante werkcultuur. Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een groeiende organisatie waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. Waar verantwoordelijkheid, hard werken en deadlines halen hand in hand gaan met tafelvoetbal, uitgebreid lunchen en vrijdagmiddagborrels. Tevens bieden wij een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Algemene Bank CAO.

Interesse?
Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Marijn Immink, recruiter, tel nr: 030 – 6947875.

Je kunt online solliciteren via de ‘Solliciteer’ button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: Vacature, Utrecht, Software Tester, Software development.