Vacature: Software Packager/Scripter – CBS

Titel: Software Packager/Scripter
Bedrijf: Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Standplaats: Heerlen
Contactpersoon: Jeroen Korteland
Telefoonnummer: 06-25299444
Uren: 36-40
Salaris: 36000-56500 per jaar

solliciteer-direct

=========================================

Is software deployment jouw vak? Kun jij als geen ander applicaties testen, beschikbaar stellen en onderhouden? Heb je voldoende technische kennis om applicaties up-and-running te houden?

CBS IT werkt hard aan het creëren van een hypermoderne en innovatieve data- en informatie infrastructuur, die natuurlijk betrouwbaar, stabiel en ‘low maintenance’ is. Dat is een uitdagende vernieuwingsklus die noodzakelijk om de actuele mogelijkheden van IT te benutten, zo flexibel mogelijk op nieuwe ontwikkelingen in te spelen en de ambitie van CBS waar te maken. Het team Deployment in Heerlen bestaat uit een aantal specialisten die samen verantwoordelijk zijn voor de coördinatie en uiteindelijke beschikbaarstelling van applicatie-packages. Er wordt gewerkt met de KANBAN methode. Ook werk je regelmatig samen met andere teams binnen de IT-afdeling.

Jouw werk
Als software packager/scripter werk je in teamverband aan het scripten en packagen van maatwerk en/of standaard software, die essentieel is voor de core business van CBS, de statistiekproductie. Hierbij gaat het om maatwerkapplicaties die binnen het CBS ontwikkeld worden en standaard applicaties, denk hier onder andere aan producten van Adobe, Microsoft, IBM, Autodesk en Esri.

Daarnaast onderhoud en test je installatiepackages, je lost actief applicatie incidenten op en vanzelfsprekend werk je de nodige applicatiedocumentatie bij. Als onderdeel van het team draag je bij aan diverse projecten en in samenwerking met andere disciplines werk je mee aan de verdere professionalisering van IT en daarmee de organisatie als geheel.

Jouw profiel
Is software deployment jouw vak? Kun jij als geen ander applicaties testen, beschikbaar stellen en onderhouden? Heb je voldoende technische kennis om applicaties up-and-running te houden?

Check dan jouw profiel

  • HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met installatie-scripting (VB en Powershell)
  • Kennis en ervaring met applicatie virtualisatie (Symantec Workspace Virtualisation)
  • Repackaging m.b.v. Flexera Administudio (MSI)
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met SCCM 2012
  • Kennis van VMware Thin-App, Microsoft App-v 4.x, 5.x is een pre
  • Ruime ervaring met Microsoft producten (Windows 7, Windows 10, Windows Server 2008 en nieuwer)

Wat wij bieden
Afhankelijk van kennis en relevante ervaring bieden wij een jaarinkomen tussen €36.000, – €56.500,- o.b.v. een 36-urige werkweek. Een 40-urige werkweek is bespreekbaar, een goed pensioen bij ABP, à la carte CAO (flexibele werktijden, gezonde verlofregeling, NS Business kaart en prima studiefaciliteitenregeling)

Bedrijfsinformatie
Het CBS registreert , onderzoekt en rapporteert over bijna alles wat voor onze samenleving van belang is. Onze dagelijks groeiende verzameling van gegevens omvat informatie over mensen, onze maatschappij en de economie. Bijna dagelijks is het CBS in het nieuws met cijfers over uiteenlopende onderwerpen, zoals inflatie, werkloosheid, werkgelegenheid, armoede en problematieken in wijken. Ons werkterrein is buitengewoon breed: van de aardappeloogst tot en met de kinderopvang. Van het aantal schoolverlaters tot het aantal verstrekte hypotheken.

Wil je solliciteren of wil je meer weten?
Solliciteer via de ”Solliciteer” button of neem contact op met Jeroen Korteland, IT Recruiter (06-25299444)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Keywords: software, deployment, scripting, windows, IBM, Autodesk, esri, msg, scam, thin app,