EuroSTAR sessie: Jouw testwerk is een grap

Tijdens de aanstaande EuroSTAR 2105 conferentie, die wordt gehouden van 2 tot en met 5 november in Maastricht, geeft James Thomas een presentatie met de titel “Your testing is a joke” of te wel ” Jouw testwerk is een grap”.

De titel is volgens James ook te lezen als: “Sommige onderdelen van de testen, uitgevoerd door bepaalde mensen, die dit lezen, komen tot op zekere hoogte overeen met wat sommige mensen accepteren als grap. Taal kan zo geraffineerd zijn”. En daarom is taal zo geschikt om grappen mee te maken, maar zo ongeschikt om specificaties op te stellen.

Bekijk hieronder de video van James waarin hij zelf zijn presentatie nog meer toelicht. Hier kun je de overige programma onderdelen van EuroSTAR bekijken en hier kun je je registreren voor het evenement.