SQS Thought Leadership Book 2015

De elkaar steeds sneller opvolgende veranderingen, digitalisering en transformatie processen hebben de afgelopen jaren hun stempel gedrukt op IT; zowel voor klanten als voor testers zelf. Kwaliteitsbeheer draait om veel meer dan alleen de kwaliteit van de dienstverlening.

De eisen die nieuwe technologieën stellen en de alomtegenwoordigheid van softwarekwaliteit vereisen steeds hoogwaardigere bedrijfsoplossingen die de effectiviteit, efficiëntie en betrouwbaarheid verbeteren. Tegen deze achtergrond presenteert SQS het Thought Leadership Book 2015. Hierin staat een voorwoord van David Coulthard, voormalig Formule 1-coureur, over de invloed van technologische vooruitgang in de wereld van het wedstrijdracen, en een artikel van de gerenommeerde analist Dominique Raviart, ITO Research Director bij Nelson Hall.

Het Thought Leadership Book van dit jaar brengt de laatste inzichten over uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden en oplossingen voor ondernemingen van nu.

Je kunt het boek op de website van SQS downloaden.