Vacature: Test Specialist (Medior)

Titel: Test Specialist (Medior)
Bedrijf: Ordina
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Bas van Veen
Telefoonnummer: 06-10 83 88 77
Aantal uur: 40 uur
Salaris: Marktconform

solliciteer-direct

=========================================

Jouw functie
Als je op zoek bent naar een ‘ontwikkelstraat’ waar je je elke dag volop kunt vermaken met spannende uitdagingen en leerzame interactie met anderen, dan ben je bij Ordina aan het goede adres. Bij ons vind je namelijk allerlei innovatieve thema’s: denk bijvoorbeeld aan automated testing & deployment, model based testing (MBT), behaviour driven development (met Cucumber), mobile testing en agile coaching. En natuurlijk is het werken in een ‘ontwikkelstraat’ alleen maar leuk, leerzaam en effectief als je dat samen met anderen kunt doen. Je gaat daarom met andere enthousiaste Ordinezen de verschillende kansen verkennen en beleven. We hebben ook aandacht voor jouw persoonlijke ideeen en wensen, zodat jouw reis door de Ordina ‘ontwikkelstraat’ zeker een heel geslaagde wordt.

We willen jou graag voor een langere tijd aan ons binden, dus we proberen er continu voor te zorgen dat onze ‘ontwikkelstraat’ vernieuwend, prettig en verrijkend is. Met zo’n 160 specialisten in onze Testing unit, mooie grote klanten (zoals Rabobank, ProRail en ING), toffe zichtbare projecten, ongelimiteerde opleidingsmogelijkheden (waaronder de mogelijkheid om een masterclass Java te volgen!) en legio groeikansen binnen de voltallige breedte van Ordina.

En zo werkt het: als je bij ons komt werken wordt je eerst ondergedompeld in het ‘oranje bad’. In twee intensieve dagen leer je Ordina en onze unit goed kennen. We hebben ook meteen een passende opdracht voor je. Bij de klant ga je direct in een Agile/Scrum team aan de slag. Je bent niet alleen maar diehard operationeel aan het testen, je ondersteunt ook bij het opstellen van requirements, adviseert over de teststrategie, werkt mee aan testautomatisering (gebruik én inrichting van de tools), rapporteert aan de klant en schakelt met business analisten, software ontwikkelaars, gebruikers en de product owner. Jouw doel is simpelweg om ervoor te zorgen dat ICT voor mensen werkt, ofwel dat gebruikers op een optimale manier gebruik kunnen maken van de software van de klant.

Om jouw persoonlijke groei te waarborgen kun je heel regelmatig trainingen volgen (ook tijdens je opdracht bij de klant) en events bezoeken (óf zelf organiseren). Ook maak je een ontwikkelplan met je manager, die we bovendien met de klant bespreken. Samen zoeken we naar aanknopingspunten en kansen voor de loopbaan die jij voor ogen hebt.

Jouw profiel

 • een afgeronde HBO/WO IT opleiding
 • minimaal 2 jaar ervaring binnen het testvak
 • je bent in ieder geval TMap en/of ISTQB gecertificeerd
 • je hebt minimaal met één testtool gewerkt (zoals Selenium, Fitnesse, SoapUI of UFT)
 • je bent nieuwsgierig naar development en het meedenken in de volledige keten
 • je wilt graag meer leren over thema’s als Continuous Delivery, Mobile, Security en DevOps.

Als je binnen afzienbare tijd richting Senior wilt doorgroeien is meer ervaring met Agile/Scrum en geautomatiseerd testen erg handig. Ook het snel eigen kunnen maken van nieuwe ontwikkelingen is dan cruciaal.

Ons aanbod
Wanneer je aan de slag gaat bij Ordina, bieden wij jou:

 • ‘het beste van twee werelden’: de doorgroeimogelijkheden en mooie klanten van een grote organisatie, de betrokkenheid en samenwerking van het werken in kleine teams
 • de ruimte om mee te bouwen aan zichtbare projecten in onze digitale wereld
 • de mogelijkheid om te werken aan duurzame innovaties
 • een informele en open cultuur
 • uitgebreide trainingsmogelijkheden aan de Ordina Academy
 • een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd
 • een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestatie
 • collectieve regelingen, waaronder winstdeling, pensioen en ziektekostenverzekering
 • flexibel arbeidsvoorwaardenpakket
 • alle faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en leaseauto / vervoersregeling.

Wil je meer lezen over de strategie, doelen en ambities van Ordina? Bezoek www.ordina.com.

Interesse?
Solliciteer via de link.

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Of reageer via de ‘Solliciteer direct!’ button.

Meer weten? Neem dan contact op met Bas van Veen, te bereiken op 06-10 83 88 77.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Het overleggen van een “Verklaring omtrent het Gedrag” (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Trefwoorden: Tester, IT, ICT, specialist, testtool, Selenium, Fitnesse, SoapUI, UFT.