Wie wint de BTD 2015 Testing Cup

In mei zal vier dagen lang de BTD conferentie in Brussel plaatsvinden. Van 18 tot 21 mei 2015 zullen testers, developers en business mensen centraal staan. Bijzonder aan de BTD conferentie is de Testing Cup die het motto “learn by doing” tot in de puntjes uitdraagt.

Waar draait de Testing Cup rond?
De BTD Conferentie is een doe-conferentie, waar je niet enkel hoeft te luisteren, maar ook zelf kan uitproberen en evalueren. Daarom dat de Testing Cup zo goed aansluit bij het concept. Tijdens dit onderdeel van de conferentie staat ‘bugs vinden’ volledig in het middelpunt van de belangstelling. Het resultaat telt, maar de focus ligt wel degelijk op het proces van bugs vinden.

Tijdens de Testing Cup, krijg je coaching op hoogstaand niveau, vanuit verschillende vakgebieden. Onderwerpen zoals test automation, agile, test management, development en nog zoveel meer worden tijdens de Testing Cup aangekaart.

Waar komt het idee vandaan?
Oorspronkelijk komt het idee van de Testing Cup uit Polen. Daar werd een wedstrijd georganiseerd om op de best mogelijke manier software te promoten. De prijs ging naar Radek Smilgin die de Testing Cup had uitgevonden.

Het principe is hetzelfde: zoveel mogelijk bugs vinden is het resultaat waar ze naartoe streven. Daarbij ligt de focus natuurlijk op de weg die iemand aflegt, de manier waarop hij de bugs vindt. Ook daar stond een team van experten klaar om bij te staan met raad en daad.

Ruik je het succes?
De laatste dag worden de winnaars bekend gemaakt. Uiteraard worden deze in de bloemetjes gezet en krijgen ze de kans om nog meer tips en tricks te krijgen. De Testing Cup is de meest doeltreffende manier om sneller, beter en efficiënter te werken.

Denk jij dus ook dat je het talent bezit en de winnaar kunt worden van de Testing Cup? Kom dan zeker je skills bewijzen op BTD Conferentie 2015, 18-21 mei 2015.

=================================================
Geschreven voor Thaëlla Van Den Rijse, Bloovi