20 procent korting voor BTD 2015

Als zijnde mediapartner van de Belgium Testing Days 2015 mag TestNieuws 20% korting aanbieden op de toegangsprijs van dit evenement. Deze conferentie wordt gehouden in Brussel van 18 tot en met 21 mei 2015. De organisatie heeft het evenement de ondertitel ” The DOING conference” gegeven. Leren door zelf te doen. Op het programma staan veel workshops, interactieve sessie, discussies, een testlab en zelfs een Testing Cup. Dit is een wedstrijd om aan te tonen wie de meeste testvaardigheden onder de knie heeft. De deelnemers worden elk bijgestaan door een spreker van de Belgium Testing Days.

Ga naar de registratie-pagina, kies het aantal dagen dat je het evenement wilt bezoeken, en voer tijdens de registratie de kortingscode “jkfisJSIH56RST20″ in om je 20 procent korting te krijgen. Wees er echter wel snel bij want het evenement begint al volgende week.