Webinar: van Agile naar DevOps bij Rabobank

Of je nou 10 miljoen gebruikers hebt of 10 toegewijde volgers, Perfecto Mobile denkt dat elk team in staat is om sneller betere apps op te leveren zonder dat daar nachtelijke, op cafeïne gedreven, programmeersessies voor nodig zijn.

Op donderdag 2 april organiseert Perfecto Mobile samen met financieel wereldleider Rabobank een webinar om te discussiëren over de vraag hoe je de ontwikkeling in lijn brengt met de IT, hoe je de snelheid kunt verhogen door te automatiseren en hoe je betere feedback in de app strategie van het team implementeert (zonder een extra koffieapparaat te kopen).

Hardy Seinhorst, Digital Program Manager voor Web & Mobile bij de Rabobank, laat zien hoe zijn team met succes hun processen en technieken aanpaste zodat ze DevOps konden implementeren en de snelheid waarmee ze een app opleveren konden verhogen.

Deze webinar geeft een unieke inkijk in de mobiele ontwikkeling bij een bank met meer dan 10 miljoen klanten. Zorg dat je er bij bent.

Schrijf je hier in voor het webinar.