Vacature: Medior/Senior Test Consultant

Titel: Medior/Senior Test Consultant
Bedrijf: Capgemini
Standplaats: Utrecht, maar je kan landelijk ingezet worden als Consultant
Contactpersoon: Sacha Martina
Telefoonnummer: 06-15044377
Aantal uur: 32-40 uur
Salaris: nader overeen te komen

solliciteer-direct

=========================================

Wil jij groeien in het vakgebied Testen?
Capgemini zoekt medior Testers die toe zijn aan een nieuwe stap in het vakgebied van Testing. Je vervult als Tester een belangrijke rol in het optimaliseren van de kwaliteit van applicaties bij grote klanten in de publieke markt.
Als Tester werk je zelfstandig of in een team aan complexe testprogramma’s en –projecten en bent betrokken bij het bouwen, implementeren en onderhouden van applicaties die cruciaal zijn voor de business van opdrachtgevers. Hierbij maak je gebruik van een gestructureerde testmethodiek met een op risico’s gebaseerde teststrategie. Je bent onder meer verantwoordelijk voor en betrokken bij het:

 • inspecteren van de testbasis in de vorm van requirements documentatie;
 • ontwikkelen van testgevallen met invoerspecificaties en uitvoervoorspelling;
 • opstellen van end-to-end business process scenario’s;
 • uitvoeren en begeleiden van systeem-, integratie- en acceptatietesten.

Je wilt in projecten het beste resultaat voor klanten in de publieke sector behalen en opdrachten binnen de daarvoor gestelde randvoorwaarden tot een succes maken. Daarnaast wil je jezelf zowel persoonlijk als inhoudelijk verder ontwikkelen en heb je de ambitie om door te groeien binnen je vakgebied, bijvoorbeeld naar de functie van testmanager of testadviseur.

Werken bij de Divisie Testing van Sector Public?
Als Tester kom je samen met 90 collega’s te werken binnen de Divisie Testing van Sector Public bij Capgemini. Werken binnen deze divisie betekent werken in een open en prettige cultuur met eigenwijze collega’s. Professionals die zich vol passie en vanuit inhoudelijke kennis van de materie samen inspannen om optimaal resultaat voor klanten in de (semi-) overheidsmarkt te behalen. Wij vinden het belangrijk dat mensen echt zichzelf zijn en ook het beste uit zichzelf halen. We stimuleren mensen in hun doorgroeimogelijkheden, staan met beide benen op de grond en stellen ondernemerschap en eigen initiatief zeer op prijs.

Wat biedt Capgemini?
Bij Capgemini is het delen van kennis een van de belangrijkste speerpunten. We organiseren regelmatig events waar je kennismaakt met de nieuwste technieken en waar je de belangrijkste ontwikkelingen deelt met collega’s. Ook internationale online communities waar Capgemini medewerkers discussiëren over methoden, ontwikkelingen, projecten en al het andere wat je interessant vindt, worden veelvuldig gebruikt. Capgemini biedt je bovendien de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen aan de Capgemini University, waar je bijvoorbeeld aanvullende certificaten op jouw vakgebied kunt halen.
Daarnaast bieden we een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere:

 • een vaste eindejaarsuitkering aangevuld met tantièmes, bepaald op basis van behaalde resultaten;
 • uitstekende faciliteiten voor flexibel werken waaronder een laptop en telefoon;
 • premievrije pensioenopbouw;
 • een geheel naar eigen keuze te besteden mobiliteitsvergoeding (je kunt bijvoorbeeld kiezen om deze geheel te laten uitbetalen, maar ook een auto naar keuze en een NS Businesscard behoren tot de mogelijkheden);
 • 26 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Welke Testers zoekt Capgemini?
Je bent een gedreven en inhoudelijk sterke Tester met een paar jaar werkervaring en hebt de ambitie om projecten voor klanten in de publieke sector succesvol af te ronden. Je bent analytisch, pro-actief, nauwgezet en beschikt over de vaardigheden om in goede samenspraak met klanten en collega’s tot het beste resultaat te komen.
Daarnaast heb je:

 • een HBO- of WO-opleiding succesvol afgerond;
 • minimaal 2 jaar werkervaring in het vakgebied van Testing;
 • een ISTQB en/of TMap certificering;
 • bij voorkeur ook kennis van/ervaring met Performance Testing, Test Automation, Agile, .Net en/of Java.

Verder is het belangrijk dat je niet alleen de Nederlandse taal goed beheerst, maar jezelf ook goed kunt uitdrukken in het Engels aangezien veel opdrachten een internationaal karakter hebben en je samenwerkt met collega’s in het buitenland (India). Ook is het een vereiste dat je bereid bent om binnen Nederland te reizen.

Interesse?
Solliciteer dan naar deze functie bij Capgemini via de sollicitatiebutton of mail jouw cv en motivatie naar sacha.martina@capgemini.com

Je bent van harte welkom! Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan door.