Veel bekende namen op Belgium Testing Days

Er staan weer veel bekende namen op het programma van de Belgium Testing Days 2015. Deze conferentie wordt gehouden in Brussel van 18 tot en met 21 mei 2015. De organisatie heeft het evenement de ondertitel ” The DOING conference” gegeven. Leren door zelf te doen. Op het programma staan veel workshops, interactieve sessie, discussies, een testlab en zelfs een Testing Cup. Dit is een wedstrijd om aan te tonen wie de meeste testvaardigheden onder de knie heeft. De deelnemers worden elk bijgestaan door een spreker van de Belgium Testing Days.

Bekende internationale testers op het programma zijn Susan Windsor, Stuart Reid, Paul Gerrard, Isabel Evans, Fiona Charles en Dorothy Graham. Nederlandse inbreng is er van Leo van der Aalst, Jan Jaap Cannegieter, Linda van der Pal, Derk-Jan de Grood, Tom van de Ven, Chris Schotanus en Ard Kramer.

Bekijk hier het volledige programma van de Belgium Testing Days.