Utrecht wordt weer meer Agile dit voorjaar

In vervolg op de succesvolle Agile Testing Day NL op 13 februari 2014 organiseren Diaz & Hilterscheid en KZA op 19 maart 2015 wederom de Agile Testing Day NL in Utrecht/Houten. Deze dag is een spin off van de Agile Testing Days in Potsdam (Duitsland). De Agile Testing Day NL is een internationaal congres voor iedereen die zich bezig houdt met agile (test)werk processen. Deze dag biedt zowel internationale als nationale sprekers die zich bezig houden met agile testing vanuit een eindgebruikers-, coaching- of consultancy rol. Enkele van de meest gewaardeerde en best beoordeelde sprekers van de Agile Testing Days in Potsdam zullen acte de presence geven, waaronder Tom Roden, Ben Williams, Dan Ashby en Jaap Schuttevaer.

ATD2015sprekers

Ook oude bekenden van de Agile Testing Days Potsdam (D)zijn aanwezig als spreker zoals Daniel Maslyn (best beoordeelde spreker Agile Testing Day NL 2014, Den Haag), Alex Schladebeck, Huib Schoots, & Alexander Schwartz – om er maar een paar te noemen.

De Agile Testing Days Conference 2014 in Potsdam werd beloond als 2e beste Agile conferentie in de wereld en als de beste in Europa door SoftwareDevelopmentToday.com, een online blog van Vasco Duarte.

De nummer 1 spreker van de eerste editie van de Agile Testing Day NL, Daniel Maslyn neemt de aanwezigen via zijn keynote mee op een toekomstige reis. Met verwijzing naar naar Ridley Scott’s Blade Runner stappen we in de wereld van Robots: “We Are the Robots: Agile Testing for Future Robotics”.

Keynote sprekers Alexandra Schladebeck & Huib Schoots, verzorgen voor de muzikale omlijsting deze dag. Tijdens hun keynote met als titel “Where words fail, music speaks…” zal er live muziek vanaf het podium klinken.

Dit jaar ontwikkelden we een totaal nieuwe track. Deze track is opgedragen aan alle “Jonge Nederlandse Agile Testing Talenten”. Met deze track geven we de nieuwe en frisse ideeën van de jonge agile testing generatie een podium en de sprekers ook de kans om hun eerste ervaring op het podium op te doen. Naar onze mening moeten conferenties ook ruimte bieden en kansen voor nieuwe inzichten. De slogan is “Let the young generation speak and let’s Rock’n’Roll with Agile Testing!”

ATD2015foto2

Kijk hier om het hele programma van de Agile Testing Day in Nederland te bekijken.

 

=======================================================
Díaz & Hilterscheid GmbH
Díaz & Hilterscheid biedt professionele consultancy diensten en IT-
oplossingen in strategische en technische projecten in de financiële en industriële
sector voor organisaties over de hele wereld op het gebied van IT-beheer, IT kwaliteit, IT-beveiliging en mobiele toepassingen. Ook is Diaz & Hilterscheid de ervaren
partner voor kwalitatief hoogwaardige opleidingen. Als een geaccrediteerd opleidingsinstituut bieden wij de opleidingen in meerdere talen aan. Díaz & Hilterscheid is ook bekend als leider en trendsetter op het gebied van het testen van software. Als organisator van de Software Testing World brengen wij alle testprofessionals uit de gehele wereld samen om zo met elkaar aan de slag te zijn voor de continue verbetering van ons vak.
Onze conferenties, de Agile Testing Days en Mobile App Europa, bieden een platform voor internationale uitwisseling van kennis en netwerken.

KZA b.v.
KZA viert in 2015 haar 20-jarig bestaan als specialist in testen. Al 20 jaar helpen onze consultants diverse klanten met het opzetten en verbeteren van de testprocessen. Op deze manier helpen wij onze opdrachtgevers inzicht te krijgen in de kwaliteit van IT-oplossingen. Door langdurige klantrelaties, enkele onderscheidende proposities en onze business attitude zijn we klaar voor de volgende 20 jaar.

Bijna de helft van onze consultants zijn de laatste 5 jaar begonnen in ons traineeship en doorgegroeid naar een verscheidenheid aan specialismen. Deze instroom heeft ervoor gezorgd dat we een jong bedrijf zijn met veel energie. Onze lange geschiedenis zorgt voor veel (test)ervaring en dat maakt ons een gewaardeerde partner van bedrijven als KPN, Tele2, de Belastingdienst, Jumbo en Havenbedrijf Rotterdam.

Wij leggen de lat hoog voor onszelf en hanteren daarin een 8+ norm. Deze norm geldt voor alles wat we doen. Onze consultants, bedrijfsprocessen, trainingen en workshops moeten aan de 8+ norm voldoen. Dit heeft er samen met onze ‘agility’ en het met de tijd meebewegen voor gezorgd dat onze klanten ons gemiddeld met een 8,2 beoordelen.