Tasting Let’s Test op de Rock & Roll tour!

Tasting Let’s Test heeft in 2015 een “Rock and Roll” uitstraling. Tasting Let’s Test Benelux zal plaatsvinden op dinsdag 10 maart 2015, in de Mezz in Breda. Het opzienbarende gebouw van Mezz is niet alleen een eye-catcher in het centrum van Breda, maar het is volledig ontworpen als poppodium. Het belooft dan ook een spectaculaire dag te worden. Tasting Let’s Test is ééndaagse conferentie met nationale en internationale top sprekers: James Bach, James Lyndsay, Jean-Paul Varwijk, Joep Schuurkes, Jackie Frank en Andreas Faes. Naast het programma is er de hele dag een professioneel testlab dat gerund wordt door testlab veteranen Bart Knaack en James Lyndsay om zelf dingen te proberen, met elkaar en van elkaar te leren.

Tasting Let’s Test is een unieke context-driven conferentie voor testers en door testers! Een hele dag interactief met collega’s aan de slag in een unieke sfeer, op een fantastische locatie. Met “voor testers, door testers” bedoelen de organisatoren dat een waardevolle ervaring voor de deelnemers. Het belangrijkste doel is niet om de winst te maximaliseren. Het volledige evenement, all inclusive met drankjes, lunch en een eenvoudig Rock and Roll diner achteraf kost slechts 199 euro!

Op de conferentie is er genoeg tijd en gelegenheid om met James Bach, James Lyndsay en vele prominente leiders in de context-driven scene in Nederland en België te praten. Tasting Let’s Test streeft naar inspirerende gesprekken, leren door te doen en interessante collega’s ontmoeten. Het draait allemaal om het uitwisselen van meningen en ideeën op het gebied van testen.

Meer informatie vind je hier.