Innoveer jij mee-sessie: Mobile Testing

Smartphones en tablets zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Zowel zakelijk als privé kunnen we niet meer zonder onze touchscreens, onze apps en onze widgets. We willen ze op ieder moment van de dag tot onze beschikking hebben. Met mobiele devices is de digitale wereld nog toegankelijker geworden; alles kan “Any Where, Any Time en Any Place”. Een hele wereld ligt tegenwoordig onder je duim, just one little tap away.

De mobiele wereld is er dan ook één die bestaat uit het combineren van gemak met een gigantisch netwerk aan bestaande technologieën en informatiebronnen. Deze nieuwe verbindingen brengen grote veranderingen met zich mee voor bestaande IT-organisaties: ontwikkelen, security en testen behoeven een andere vorm van aandacht.

Graag neemt Ordina je mee, tijdens hun “Innoveer jij Mee” sessie op dinsdag 27 mei, in de wereld van Mobile. Ze zoomen in op de consequenties van de razendsnelle, mobiele veranderingen op het specialisme Testing. Vereist dit een andere aanpak dan we gewend zijn in testing?

Hier vind je meer informatie en kun je je inschrijven.