Datum Nederlandse Testdag 2014 bekend

Op 17 november 2014 wordt voor de 20e keer De Nederlandse Testdag georganiseerd. Dit jaar vindt De Nederlandse Testdag plaats in De Eenhoorn in Amersfoort, centraal gelegen, tegenover het station. Deze conferentie over alle aspecten van software testen heeft een lange traditie waarbij wetenschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten om nieuwe ideeën en inzichten te delen.

Het thema in 2014 is “Sharing visions on software testing in the world of research, education and business” en symboliseert een zoektocht naar synergie tussen de werelden.

De Testdag biedt een variëteit aan sessies waarin professionals uit het bedrijfsleven en studenten en docenten van Hogescholen of Universiteiten profiteren van elkaars kennis en geïnformeerd worden over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van softwaretesten. Daarnaast is er voldoende ruimte en tijd voor informele contacten en discussie.

Toegang tot De Nederlandse Testdag is gratis. Het aantal bezoekers is aan een maximum gebonden. Het aantal bezoekers laat een stijgende trend zien (200 in 2013), waarvan 25 tot 35% afkomstig was van hogescholen en universiteitenwijs. In 2014 gaat de organisatie opnieuw uit van 200 deelnemers.

Het programma zal Engelse en Nederlandse presentaties bevatten waaronder twee of drie plenaire sessies met keynote sprekers en 10 tot 15 sessies in twee of drie parallelle tracks.

Ieder jaar wordt De Nederlandse Testdag georganiseerd door een organisatiecommissie bestaande uit personen die afkomstig zijn uit het bedrijfsleven, uit de academische en uit de onderwijswereld. Dit jaar is Polteq de organisator van deze 20e editie, in samenwerking met de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. De ingezonden presentatievoorstellen worden beoordeeld door een onafhankelijke programmacommissie.

Meer informatie op www.testdag.nl