Elektronisch groeiboek over End to End testen

Eind vorige week is het eerste deel van het eBook van Polteqer Gerard Numan (Praktijkgerichte aanpak voor End to End testen) gepubliceerd op de website van Polteq. Deze aanpak bestaat uit een aantal delen die elk een aspect van End to End (E2E) testen behandelen. Het komende jaar wordt iedere maand een nieuw deel gepubliceerd dat voor iedereen gratis is te downloaden. Elk deel is een afzonderlijk artikel en is ook als zodanig te lezen. Alle belanghebbenden bij een E2E-test kunnen in één of meer van deze delen de voor hen relevante informatie halen. Aan het einde van het jaar wordt het eBook in zijn geheel gepubliceerd.

Dit eBook is een zogenaamd ‘elektronisch groeiboek’. Dat wil zeggen dat eventuele reacties van lezers verwerkt worden in het eindresultaat. De schrijver zou het erg leuk vinden als er veel vragen komen naar aanleiding van zijn publicaties. Iedere maand wordt het nieuwe deel aangekondigd op het weblog van Polteq door middel van een korte inleiding van Gerard. Lezers kunnen rechtstreeks op deze weblog posts reageren of een e-mail sturen naar Gerard.