Kennissessies requirements, testen en agile

Op 13 en 27 november vonden er najaars Kennissessies van SYSQA plaats. Deze Kennissessie, over requirements, testen en agile bood de deelnemers veel ruimte om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen, ervaringen en visie van SYSQA. Maar vooral ook om ervaringen met elkaar te delen.

Uit de evaluatie van de Kennissessies blijkt dat er een goede mix is gevonden van leren en discussiëren. En niet alleen met de sprekers van SYSQA, maar ook de deelnemers onderling. In een open, enthousiaste sfeer werden ervaringen gedeeld en nieuwe ideeën en contacten opgedaan. Dat is precies wat was beoogd met de sessies. Kennis van, ervaring met en visie delen met iedereen die geïnteresseerd is in, of in de dagelijkse praktijk te maken heeft met requirements, agile en testen. En bovendien de discussie hierover op gang brengen en de deelnemers ook van elkaar laten leren.

De onderwerpen van dit jaar waren “Requirements, een bom onder uw agile project?” en “Requirements engineering + testen, 1 + 1 = 3?”. Bekijk hier de presentaties of hieronder een video-impressie.