Word jij de nieuwe TestNieuws columnist?

Bijna elke week schrijft één van de TestNieuws columnisten een column. Het is vaak een verhaal over zaken uit de praktijk, over opgedane ervaringen of over vragen waarmee de schrijver de Nederlandse testcommunity probeert te prikkelen. Met 100.000 bezoekers per jaar is een TestNieuws column natuurlijk ook het uitgelezen kanaal om een mening te ventileren of om reacties op te roepen en daarmee een mening te vormen. Wie wil dat nou niet?

Nou meerdere van jullie willen dat zelfs heel graag. Om de zoveel tijd krijgt TestNieuws de vraag of er nog plek is voor een nieuwe columnist. Maar een jaar heeft maar 52 weken en daar gaan dan ook nog eens de vakanties vanaf. Dus het antwoord was steevast dat het team met TestNieuws columnisten vol zat. Tot nu toe.

Er is namelijk een plek vrijgekomen binnen het columnisten team. Bij deze dan ook de vraag “Word jij de nieuwe TestNieuws columnist?”.

Heb je belangstelling, pak dan meteen je “pen” en schrijf een column. Stuur je column naar info@testnieuws.nl , waarna een review en een goed- of afkeuring volgt. Vervolgens wordt er tot aan het eind van het jaar elke week één van de binnengekomen columns gepubliceerd op de website. Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt er dan bekend gemaakt wie de nieuwe columnist gaat worden. Dit wordt naast het oordeel van de TestNieuws redactie mede bepaald door de reacties van de testcommunity op de geschreven columns. Er wordt op dit moment bekeken of er een mogelijkheid gecreëerd kan worden om een column te “liken” of te “disliken”.

Doe je best en wie weet word jij binnenkort de nieuwe TestNieuws columnist.

Richtlijnen:
– Taal: Nederlands
– Inhoud: Geen reclame voor werkgever, bedrijven of producten
– Tips: Gebruik korte en krachtige zinnen, noem geen namen van klanten
– Woorden: Minimaal 3000 – maximaal 6000 tekens
– Voorbeelden: Bekijk de gepubliceerde columns van de TestNieuws columnisten
– Foto: stuur een portretfoto van jezelf mee van minimaal 480 pixels breed
– Onderschrift: Stuur een bio van jezelf mee van maximaal 300 tekens
– Werkgever: In je bio mag je één keer je werkgever of bedrijfsnaam noemen