Impressie van succesvolle EuroSTAR borrel

Op maandag 17 september organiseerden de Nederlandse EuroSTAR Ambassadors een pre-conferentie borrel. Ongeveer 35 Nederlandse testers kwamen samen in de prachtige Winkel van Sinkel te Utrecht. Nieuwe en bestaande testcollega’s konden er bijpraten en samen het glas heffen op de EuroSTAR conferentie, die al over zes weken plaats gaat vinden. Daarnaast was er uiteraard ook veel belangstelling voor de quiz, waarmee een gratis ticket was te winnen voor de conferentie.

Country Ambassador Bob van de Burgt had zijn best gedaan om een aantal redelijk moeilijke quizvragen over de EuroSTAR conferenties samen te stellen. Via handen opsteken bleven er al heel snel nog maar twee kandidaten over. Het gratis ticket ging uiteindelijk naar Ruud Cox van Improve Quality Services. Tim Koomen was de verliezende finalist. Hieronder een impressie van de borrel gemaakt door de andere Nederlandse Country Ambassador, Derk-Jan de Grood.