Impressie Test Automation Day 2012

De tweede editie van de test automation day vond op 21 juni plaats in het WTC te Rotterdam. Het is een test conferentie waarbij de focus ligt op, de naam zegt het al, testautomatisering. Deze editie stond in het teken van “The Future of Test Automation”. De dag werd verzorgd door de twee dagvoorzitters Arie van Deursen en Dion Johnson. De onafhankelijke programma raad had een inspirerend programma samengesteld met plenaire lezingen van (inter)nationale experts, actuele praktijkverhalen, interactieve workshops, vraag en antwoord sessies en een exclusief lunchtutorial met testgoeroe Scott Barber.

Derk-Jan de Grood was bij het evenement aanwezig om een bijdrage te leveren aan een forum discussie en voor het geven van een presentatie. Daarnaast heeft hij een aantal bezoekers geïnterviewd. Hieronder zie je daarvan de video.