Ex-Ordina-baas Kasteel wordt directeur bij KZA

Automatiseerder Total Specific Solutions (TSS) heeft Ronald Kasteel benoemd tot algemeen directeur van KwaliteitsZorg in de Automatisering (KZA). Kasteel is per 1 november 2011 begonnen bij dat onderdeel van de ict-groep. De voormalige directeur van ict-dienstverlener Ordina moet de kernactiviteiten van KZA, kwaliteitscontrole en testen, verder uitbouwen. Dat meldt het bedrijf in een toelichting op de benoeming. Kasteel wordt ook aandeelhouder van het bedrijf.

Hij zegt voor de nieuwe functie te hebben gekozen omdat dit past bij zijn ondernemende karakter. De huidige algemeen directeur van KZA, Aldo Veenstra blijft tot 1 maart 2012 aan het bedrijf verbonden. Tot die datum vindt de overdracht plaats. De dagelijkse leiding is per 1 november 2011 in handen van Kasteel. Onder leiding van Veenstra werd KZA samengevoegd met zusteronderneming Test Value.

Total Specific Solutions-directeur Robin van Poelje zegt met Kasteel een zwaargewicht binnen te halen. Hij stelt dat Kasteel de ‘dynamiek van de dienstverlenende ict-industrie als zijn broekzak kent’. Kasteel vertrok in september 2011, na een dienstverband van 22 jaar, bij Ordina. Hij zei toen dat hij het een tijdje rustig aan zou gaan doen.

Bron: Computable