Call for papers Test Automation Day 2012

Voor de tweede editie van Test Automation Day, op 21 juni 2012, is CKC Seminars op zoek naar interessante en leerzame praktijkverhalen die aansluiten bij het centrale thema “The Future of Test Automation”. Het programma bestaat uit 5 deeltracks, namelijk best practices in testautomation, open source tooling / solutions, trends in testtooling (zoals Agile, virtualizing en Cloud), Non-functional testen (zoals performance, security, usability) en test related tooling (zoals QA, Requirement management etc). Dus heb je actuele ervaring(en) op het gebied van testautomatisering en kun je dit op een vermakelijke wijze brengen aan de test community, dan ontvangt de organisatie graag je voorstel voor een track van 35 minuten.

Je kunt je voorstellen insturen via het formulier op de website van de Test Automation Day. De sluitingsdatum is 1 november. Als je nou niet wilt spreken maar wel het congres wilt bezoeken dan kun je nog tot 1 november gebruik maken van de €100,- vroegboekkorting.