Benno Kuipers nieuwe accountmanager Polteq

Benno Kuipers is bij Polteq begonnen als de nieuwe Accountmanager voor de regio Amsterdam. Maatschappelijk gezien is Benno bezig met zijn ‘tweede carrière’. Na 10 jaar op Olympisch niveau te hebben gezwommen, heeft Benno de ‘overstap’ gemaakt naar het bedrijfsleven en zich ontwikkeld in de wereld van de ICT en detachering.

Na eerst kort te hebben gewerkt in de sportvoeding als exportmanager, is Benno daarna werkzaam geweest als accountmanager op gebied van systeem- en netwerkbeheer. De laatste 2 jaar heeft Benno gewerkt bij een bedrijf dat zich met name richt op front-end development en application integration. Naast zijn functie als accountmanager bij Polteq is Benno ook betrokken bij het Nationaal Zweminstituut Amsterdam, waar Benno met zijn kennis en ervaring als topsporter de rol heeft van assistent coach.