Nieuwe medewerker Professional Testing

Op 1 september 2011 treedt Bram Haanen als testmanager en testadviseur in dienst bij Professional Testing bv.

Bram is sinds 2000 werkzaam in de ICT en heeft zich altijd met het testvak beziggehouden. Hij heeft ruime ervaring als consultant en interne medewerker op het gebied van software testen waardoor hij beide werelden goed kent. In het testvak heeft Bram alle rollen vervuld van testanalist tot team lead testen o.a. bij AEGON, ING Barings, Rabobank en Schiphol. Daarnaast heeft hij ervaring in het opzetten van testafdelingen, opstellen en implementeren van processen, outsourcing en coaching. De software in de projecten waarin hij werkzaam is geweest liepen uiteen van (SAP) pakketten, embedded software tot en met volledig maatwerk. Bram is pragmatisch, verantwoordelijk, nieuwsgierig en collegiaal. Zijn kracht ligt in het toepassen van de testtheorie in de praktijk en het vervullen van een brugfunctie tussen ICT en business. Hij houdt zich bij voorkeur met het totaalplaatje bezig zonder relevante details uit het oog te verliezen. Bram is ISEB, ITIL en PRINCE2 gecertificeerd.

Professional Testing is zeer verheugd met de komst van Bram en ziet het als een zeer goede versterking van het team inzake het aanbod van testmanagement en testadvies diensten. Daarnaast zal de praktijkervaring die Bram meebrengt uit eerdere functies een positieve invloed hebben op de huidige aandachtsgebieden van Professional Testing.

Professional Testing BV is opgericht door Bob van de Burgt. Het bedrijf richt zich puur op testadvies, testmanagement, testopleidingen en coaching. Professional Testing is een onafhankelijke partij die bij haar klanten de testorganisatie tegen het licht houdt, de testvolwassenheid bepaalt en deze optimaliseert. Medewerkers van de klant worden opgeleid en begeleid tijdens hun werk. Met het binnenhalen van de diensten van Professional Testing weet een bedrijf zich gegarandeerd van jarenlange testervaring binnen de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hierdoor zijn de medewerkers van Professional Testing in staat om bij nieuwe opdrachten snel toegevoegde waarde te leveren.

Professional Testing
Achtmanstraat 3
2645 MD Delfgauw

T: 015 – 285 0080
E: info@proftest.nl
W: www.proftest.nl