Fewster en Barber op Test Automation Day

Nog maar 6 weken en Test Automation Day 2011 is een feit. Op 23 juni introduceert de organisatie met trots internationale topexperts als Mark Fewster, Scott Barber, Arie van Deursen, Marin Gijsen en Bob van de Burgt. Mark Fewster en Scott Barber vervangen Elfriede Dustin.

Het programma
Tijdens het congres staan de nieuwe generatie testtools centraal. Het gevarieerde programma bestaat uit keynote lezingen, afgewisseld met actuele praktijkverhalen en interactieve workshops. De plenaire bijdragen staan in het teken van de huidige- en toekomstige ontwikkelingen omtrent test tools, performance testen en testautomatisering. Gedurende de parallelle sessies komt de praktijk uitgebreid aan bod en worden voorbeelden besproken bij onder andere Eurocontrol, Essent, Vodafone, Dienst Uitvoering Onderwijs en de Belastingdienst. Het volledige programma is te vinden op www.testautomationday.nl

Deelname
Registratie met de speciale TestNieuws.nl kortingscode, TAD2011_Tni , levert € 100,- korting op. Lezers van TestNieuws betalen dus slechts € 195,- per persoon voor deelname. Registreer nu op www.testautomationday.nl; het aantal plaatsen is beperkt.

Test Automation Day en social media
Word lid van de Linkedin Groep “Test Automation Day” en volg de nieuwste updates omtrent dit event. Twitter ook mee over de Test Automation Day met de hashtag “TAD2011”.

Kom naar hèt event over testautomatisering en ontdek de nieuwe generatie testtools.