Quality Utd benoemt Michel Spoelstra

20 jaar ervaring op het gebied van Quality Management kiest voor runner up. Quality Utd, specialist op het gebied van Application Quality-, Performance- en Security Management, heeft Michel Spoelstra benoemt tot Quality Manager. Spoelstra, die meer dan 20 jaar ervaring heeft, houdt  zich in zijn nieuwe functie op strategisch niveau bezig met toolimplementaties en tooloptimalisatie van Quality gerelateerde projecten. Spoelstra werkt nauw samen met Sander Stevens, die eerder dit jaar bij Quality Utd startte  en zich meer op de procesmatige kant van Quality Management richt.  Intern zal Spoelstra actief betrokken zijn bij het coachen en begeleiden van startende en talentvolle medewerkers.

Michel Spoelstra heeft meer dan 20 jaar ervaring met kwaliteitgerelateerde implementaties. Hij werkte eerder bij HP Software als Engagement Manager en Solution Architect. De laatste functie vervulde Spoelstra ook bij Mercury Interactive. Bij Magic Software Enterprises was hij, tot slot, werkzaam als manager technical services. 

Michel Spoelstra: “Groei is een centraal thema in mijn leven, zowel privé als zakelijk. Bij Quality Utd ligt voor mij een prachtige kans om te groeien. Zo zie ik voldoende mogelijkheden voor persoonlijke  groei, maar ook de organisatie zelf zal, gezien de ambities, sterk groeien. Daarmee zal mijn werk alleen maar uitdagender worden. Een andere reden om voor Quality Utd te kiezen is dat ze Premium HP-software partner zijn en mij zo de mogelijkheid geven om met de tooling van de marktleider te blijven werken. Tot slot biedt Quality Utd een prettige werkomgeving met gedreven en professionele collega’s.”

Danny Hemminga, managing partner van Quality Utd: “Quality Utd wil in de Champions League van het Quality Management-segment meespelen. Dat lukt alleen als je topspelers binnen je bedrijf hebt, die samen een goed team vormen.  Dat een topspeler als Michel Spoelstra voor ons kiest, zien we als een bevestiging van onze visie, partnerships en ambitie. Michel past perfect binnen onze groeiplannen en we zijn dan ook blij dat hij voor Quality Utd heeft gekozen.”